Welcome visitor you can log in or create an account

Grubs Snowline 8.5

grubs_snowline_8_5
grubs_snowline_8_5grubs_snowline_8_5_vibram_zoolgrubs_techniekGrubs Snowline 8.5Grubs Snowline 8.5Grubs Snowline 8.5Grubs Snowline 8.5
159,00
Maat/Size

1 product in voorraad
+
Aan winkelwagen toevoegen

Grubs Snowline 8.5 (test winnaar Survival Magazine) is de laars voor actieve en passieve buiten-activiteiten, isolatie tot -40°C. De Vibram sportzool met XsTrek staat garant voor grip en ondersteuning van uw voet.De Snowline 8.5 heeft een omrolbare schacht die voorzien is van een 3mm highloft lining.

De Grubs Snowline 8.5 Outdoor laars is een technisch hoogwaardige All season premium laars met een bijzonder comfortabele isolatiewaarde tot -40°C  actief als passief. 
In de test “Extreemstiefel” van het Duitse Survival Magazine zijn tien verschillende outdoorlaarzen intensief onder de loep genomen.
Met als resultaat dat de Grubs Snowline 8.5 de absolute test winnaar is. 
In Nederland kan het in de winter soms behoorlijk koud worden maar ook door de chillfactor koud aanvoelen,  zelf heb ik buiten gestaan bij  -19.3°C dan,  maar ook eerder,  waardeer je dat je goede laarzen hebt. De Snowline is ademend en heeft een 100% waterdichte schacht dit gecombineerd met ongekend
goed loopcomfort door de zeer moderne Vibram sport zool, dat alles gecombineerd zorgt ervoor dat de Snowline de laars is met net dat beetje extra.

Vibramzolen staan o.a. bekend om het draagcomfort, hoge slijtvastheid, uitzonderlijke grip op de meest uiteenlopende ondergronden. De Grubs Snowline is uitvoerig in het hoge noorden van Zweden getest en onlangs nog door het Duitse Survival Magazine als de beste laars uitgeroepen.

De Grubs Snowline 8.5 is een echte allround laars die u perfect tegen verregaande koude beschermd zowel  actief als passief dus zeer geschikt voor sportvissers, jagers, vogelspotters, veld trainingen, vliegtuig spotters, honden trainingen, zeevissen, vissen vanuit de boot, op de hoogzit, wintersport, tijdens werkzaamheden of altijd koude voeten. Met andere woorden personen die langdurig stilstaan hobbymatig of tijdens werkzaamheden.
 
De Grubs Snowline 8.5 is leverbaar vanaf schoenmaat 37 t/m schoenmaat 48 en bezit alle eigenschappen en meer, die de Grubs laarzen zo uniek maken:

Voetgedeelte is van natuurrubber

Volledig waterdichte Neopreen schacht voorzien van een fleece binnenvoering

3 mm Highloft lining®

Hoge isolatie zowel actief als passief

Efficiënte luchtcirculatie zorgt voor een aangenaam voetklimaat

Grubs unieke omrolbare schacht

De Vibram Multi Sportzool met EVA tussenzool is een zelfreinigende zool die op alle oppervlakten steun biedt

Anatomisch gevoermde voetzool

Verstekte teentop, scheenbeen en archillespeesbescherming

6 mm nitrocell binnenzool

Restistent tegen oliën en meststoffen

Eenvoudig te reinigen en te voeden met Acotex 2 fasen reiniger

 

 

 

 

 

Related products

Resultaten 1 - 2 van 2