Welcome visitor you can log in or create an account

Veel gestelde vragen

Zijn de prijzen in de webshop inclusief BTW?

De genoemde prijzen in de webshop zijn inclusief BTW. Bij alle producten staat wel een uitsplitsing exclusief BTW.

Gegarandeerd beveiligd bestellen!!

Onze webshop is beveiligd d.m.v. SSL. Dit staat voor Secure Socket Layer, en is het standaard protocol voor het maken van een beveiligde verbinding met onze webshop. Zodra u in de webshop uw bestelling plaatst en uw persoonlijke gegevens invult, worden deze beveiligd en versleuteld verzonden. Bovenaan links bij de adresbalk (URL) ziet u dan ook het vergrendelde slot staan.

14 dagen bedenk termijn!

Bij Laars & Co heeft u een bedenktermijn van 14 dagen het door u besteld(e) product(en) mag u zonder opgave van reden retourneren.  U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U ontvangt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten retour. De kosten voor terugsturen van u naar ons zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten..

Stappenplan ruilen & retourneren

Klik hier voor de uitleg over het retourneren van een product.

Als ik een vragen, opmerkingen of een klacht heb hoe meld ik die?

U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 038-785 3056, per mail of via het Contactformulier.

In geval van een klacht ontvangt u altijd een bevestiging van uw klacht per mail. Hierin staat het onderwerp en uw referentienummer. Wij streven ernaar om uw klacht direct in behandeling te nemen.


 

Speciaal onderhoudsmiddel voor mijn rubber laarzen?

Wij leveren Acotex 2 fasen Rubber Cleaner. Acotex 2 fasen cleaner reinigt en beschermt uw laarzen.

Wat is de hoogte van de schacht?

De schachthoogte van een laars wordt bepaald door het model en is variabel. Doorgaans is de schachthoogte van een laars 42 cm.

Hoe weet ik welke schoenmaat ik kies?

Wij werken met Europese en Amerikaanse schoenmaten. De Amerikaanse laarzen leveren wij vanaf maat 37 tot en met maat 51. De maten 39/40, 44/45 & 49/50 zijn combinatie maten. De Europese laarzen leveren wij vanaf (kinder)maat 20 tot en met maat 50 (maten zijn afhankelijk van de model en serie waaruit u kiest).

Ik heb een inlegzooltje, kan die in mijn laars?

Ja, in onze laarzen is het doorgaans mogelijk uw inlegzooltje te blijven gebruiken. Om hier zeker van te zijn neem contact op met of gebruik de bel me terug knop. Wij helpen u graag verder.

Kan ik ook veiligheidslaarzen bij Laars & Co bestellen?

Ja, wij voeren een uitgebreid assortiment. Wij leveren van diverse merken S4 & S5 veiligheidslaarzen.

Heeft u andere vragen? Onze medewerkers van klantenservice helpen u graag verder.