Originele Cobber Afkoelsjaal

Cobber Blue Stickmen

PrintenE-mailadres
De originele Cobber houdt u langdurig koel, fris en fit tijdens ontspanning en inspanning. Alleen water nodig, géén koelkast.U kunt de originele Cobber ook als hotpack en icepack te gebruiken.
Cobber afkoelsjaal, afkoelsjaal,langdurige verkoeling zonder koelkast,4 tot 5 dagen verkoelingDe originele Cobber Afkoelsjaal, koelt langdurig 4 tot 5 dagen zonder koelkast of vriezer. De Cobber is eenvoudig te activeren en heeft een lange levensduur
Wijzig prijsaanpasser
Totaal:17,95
Australische Cobber designs
24h.gif
Cobber afkoelsjaal, afkoelsjaal,langdurige verkoeling zonder koelkast,4 tot 5 dagen verkoeling
cobber-blue-stickman
cobber-diverse-kleuren9
australian-made86
Beschrijving

De Cobber, koel en verfrissend. Draag de Cobber om uw nek en ervaar direct verkoeling. Uniek uit de outback van Australië. Geen koelkast nodig, alléén water om de langdurig koelende werking te activeren.

De Cobber verkoelt tot 4 dagen voordat u hem kort weer heractiveert. Duurzaam dankzij veelvuldig hergebruik, ook als icepack en hotpack te gebruiken.

Draag de Cobber tijdens sport, inspanning en ontspanning zoals wandelen, hardlopen, tennis, voetbal, maar ook op vakantie, festivalbezoek, in de auto, op de motor, bij koorts, overgangsklachten, dagelijkse bezigheden en meer.

De Cobber is effectief en eenvoudig.

 

 

Australian made